ShareCârnați de casă a la PanacrisAnul acesta am tăiat porcul de pe lista, din motive medicale, nu financiare!!! Darrr, nu am...Read More ian. 27 0
ShareTobă de casă a la Panacris Dacă am început cu jumările, vă aduc și toba preparată în casa Zmeilor, bineînțeles tot...Read More dec. 28 0
ShareJumăriAcuma, am tot văzut, că toată lumea a așteptat pe Moș Crăciun cu fursecuri, noi fiind...Read More dec. 28 0
ShareBucățele de carne de porc cu sos de muștar și tăiței de orezVă aduc o nouă rețetă simplă și la îndemâna oricărui începător. TataZmeu, a vrut din nou...Read More sept. 27 0
ShareMusaca din varza creataNah, varza asta creata e specifica zonei Banatului și Transilvaniei, adică zona de sud si vest...Read More sept. 23 0
ShareTocană de cartofi cu cârnați afumațiÎntotdeauna aroma tocăniței de cartofi, îmi aduce în față imaginea bunicilor (din păcate numai sunt printre...Read More iul. 12 0
ShareSushi din carne cu brânză afumată și baconDe ce „Weekend cu spor” ? Pentru ca eu, ca si alte gospodine, cred, simtim ca...Read More mai 30 0
ShareTochitură din carne de porc, pui și cârnați”De ce „Weekend cu spor” ? Pentru ca eu, ca si alte gospodine, cred, simtim ca...Read More mai 30 0
ShareEscalop de porc cu ciuperci de pădure INGREDIENTE: pulpă de porc feliată cca. 1000 g, mix ciuperci de pădure 1 borcan, cca....Read More feb. 27 0
SharePiept de porc fiert în zeamă de varză”De ce „Weekend cu spor” ? ”Pentru că eu, că și alte gospodine, cred, simțim că...Read More dec. 28 0