Pana Cristina Iuliana- Retete

Cotelete cu legume și cârnați slow cooking

Avatar photo
Recipe by
cca. 200 minute
Prep: cca. 20 minute | Cook: cca. 180 minute | Servings: 8 porții
  • Delicioase și sățioase! Spor și poftă bună! 😉

INGREDIENTE:

  • Cotlet de porc 8 felii, cca. 1000 g,
  • Cârnați porc afumați cca. 500 g,
  • Boia de ardei dulce 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • Cimbru uscat 1 linguriță,
  • Rozmarin 2 crenguțe,
  • Roșie 1 bucată mare,
  • Ardei gras verde 1 bucată,
  • Ceapă roșie 2 bucăți,
  • Vin alb demisec cca. 300 ml,
  • Usturoi 4 căței.

MOD DE PREPARARE:

  • Într-un vas termorezistent, în cazul meu în vasul CrockPot-ului se așează intercalat bucățile de cotlet și cârnații. Se presară condimentele: boia de ardei dulce, piper proaspăt măcinat, cimbrul și rozmarinul. Atenție nu folosim sare, cârnații au destulă sare :D.
  • Legumele se curăță, spală și feliază grosier. Apoi se intercalează între bucățile de cotlet și cârnații. Se adaugă vinul și se dă la gătit cca. 60 minute, acoperit la cca. 200 grade în cuptor sau 3 ore pe modulul High, în aparatul de gătit lent.
  • Se savurează fierbinte alături de garnitura preferată, în cazul nostru, găluște stil nemțesc din chifle, semmelknodel 😉
  • Spor și poftă bună!
(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.