• TataZmeu după o plimbare prin piață, a aterizat acasă cu o sacoșă de fasole lată, din aia faină galbenă și crocantă 😉 Așa că pe lângă clasică salată de fasole galbenă cu iaurt și usturoi, am gândit rapid și această rețetă;) N-am avut idee rea, cam bună, mă rog pentru unii prea plină de arome 😉

INGREDIENTE:

  • Fasole lată, adică galbenă 1000 g,
  • Bucățele de porc cca. 500 g,
  • Salată de legume cu sos de muștar 200 g,
  • Mărar 1 legătură,
  • Busuioc verde,
  • Pătrunjel verde 2 -3 fire,
  • Apă rece cca. 500 ml,
  • Usturoi 4-5 căței.

MOD DE PREPARARE:

  • Fasolea se spală, apoi se curăță și rupe în bucăți mărișoare.
  • În vasul aparatul minunat de gătit slow de la CrockPot se adaugă un strat de păstăi, apoi cubulețele de carne, salata de legume cu sos de muștar, apoi un nou strat de fasole galbenă. Se adaugă verdețurile tocate mărunt, apă rece cca. 500 ml și se lasă la gătit pe programul High cca. 4 ore.
  • Apoi se adaugă usturoiul curățat și mărunți, se mai adaugă după gust sare, piper aromat cu usturoi și se mi lasă la gătit cca. 30 minute la programul HIGH.
  • Mâncarea se servește fierbinte, acompaniată de ardei iute și un pic de pâine  😉
  • Spor și poftă bună!
(Visited 18 times, 1 visits today)