Pana Cristina Iuliana- Retete

Quiche cu brocoli, carne de curcan, fără carbohidrați, gătită slow

  • Un fel de mâncare principal sau o cină sățioasă din seria, ce mai avem prin frigider, iar cel mai fain, este că nu e nevoie de făină în compoziție.
  • Friptura de curcan se poate înlocui cu piept de curcan afumat.

INGREDIENTE:

  • Broccoli 400 g,
  • Carne de curcan gătită sau piept de curcan afumat cca. 300 g,
  • Mozzarella cca. 250 g,
  • Ouă 6 bucăți,
  • Sare Himalaya 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • Cașcaval afumat  cca. 200 g.

MOD DE PREPARARE:

  • Broccoli-ul înghețat sau crud se desface în buchețele și se pune l la gătit în vasul aparatului CrockPot, cu cca. 200 ml apă rece, pe modul HIGH, cca. 60 minute, apoi se scoate din vas și se lasă la cald.
  • Friptura se taie bucățele, găsiți rețeta aici, sau se poate înlocui cu piept de curcan afumat.
  • Ouăle se bat energic și se amestecă cu cașcavalul ras.
  • Vasul aparatului CrockPot se tapetează cu foaie de pergament, se pun bucățelele de broccoli fiert, bucățelele de carne, mozzarella ruptă bucățele, apoi se răstoarnă amestecul de ou bătut cu cașcaval, se mai rade puțin cașcaval deasupra, apoi se dă la copt pe modul HIGH, cca. 2 ore. Din când în când se ridică, capacul se șterge un un prosop de bucătărie, ca să se elimine aburii formați în timpul coacerii.
  • Quiche se servește cald, dar e mai bun a doua zi.
  • Spor și poftă bună.

 

(Visited 75 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.