-
Supă din carne de struț
“Carnea de struț este frageda, slaba si plina de substante nutritive, carnea de strut este perfecta pentru cei care doresc o alternativa sanatoasa si saraca in grasimi pentru carnea de vita. Cu o medie de 30 grame de proteine per portie si mai putin de 3 grame de grasimi, carnea de strut are o aroma […]
Recipe by panacris -
Foietaj cu nucă și pastă de măceșe
cca. 60 minINGREDIENTE: Aluat de foietaj 1 pachet, Miez de nucă măcinată asezonat cu zahăr și scorțișoară cca. 300 g, Pastă de măceșe cca. 300 g. MOD DE PREPARARE: Pe o foaie de pergament se presară amestecul aromat de miez de nucă, apoi se întinde foaia de foietaj, se presează ca să se imprime amestecul de nucă, […]
Recipe by panacris -
Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz
cca. 50 minINGREDIENTE: Ciuperci pleurotus cca. 600 g, Praz 4 fire cca. 600 g, Ceapă galbenă 2 bucăți, Ceapă roșie 2 bucăți, Ardei kapia 1 bucată, Ulei de măsline 2 linguri, Sare de mare, Foaie de dafin 1 bucată, Boia de ardei dulce 1 lingură, Piper proaspăt măcinat, Mărar proaspăt 1 legătură. MOD DE PREPARARE: Prazul și […]
Recipe by panacris -
Colac cu carne și brânză
cca. 150 minInițial am vrut să gătesc faimoasele chiftele în pâine a la Gaby_D, dar mi-am dat seama că am prea puțin amestec de carne, că să fie de ajuns familiei Zmeilor, așa că am combinat pogăcele cu brânză cu chiftele în pâine 😉 Sincer a ieșit ceva tare interesant. Gustos și mai ales sățiossss 😉 Spor […]
Recipe by panacris -
Plăcintă cu dovleac, dovlecel, migdale și nucă
O plăcintă cu dovleac, ce a avut în sfârșit succes în familia noastră. Nah, acum după ce vor citi toate ingredientele, poate că o să am ceva parte de comentarii 😉 Dar vă asigur că s-a consumat integral 😉 Daaa, aceeași provocare Mistery box challenge, m-a adus din nou la ”butoane”. Draga noastră Monica Horoiu, cu […]
Recipe by panacris -
Pulpe de rață cu ceapă și ciuperci
cca. 80 minINGREDIENTE: Pulpe de rață 2 bucăți, Ceapă galbenă 2 bucăți mari, Ciuperci champignon cca. 500 g, Vin roșu cca. 300 ml, Sare de mare, piper proaspăt măcinat, Mirodenii de ptr friptura de rață de la LIDL ½ linguriță , ½ legătură pătrunjel. MOD DE PREPARARE: Pulpele de rață se porționează, apoi se pun la prăjit […]
Recipe by panacris -
Fursecuri cu nucă și ciocolată
cca. 60 minINGREDIENTE: Unt grăsime 65 % 20 g, Zahăr pudră 100 g, Ou de găină 1 bucată, Pudră de cacao 0 g, Zahăr vanilinat 1 plic, Sare de mare 1 praf, Făină albă de grâu 400 g, Miez de nuci puțin prăjite și măcintate cca. 300 g. Pentru umplutură: Ciocolată cu lapte 100 g, Esență de […]
Recipe by panacris -
Fursecuri cu pastă de măceșe
cca. 40 minAm spus da și în această lună provocării „Weekend cu spor”, o provocare inițiată de Stefania, cu al său blog http://stefyharnicutza.blogspot.ro/2013/12/weekend-cu-spor.html . Luna aceasta gazdă este Elena Bite si ne-a propus următoarele teme : – MANCARURI DE POST – http://leniass.blogspot.ro/p/mancaruri-de-post.html – SUPE – CIORBE – http://leniass.blogspot.ro/p/ciorbe-supe.html – DULCIURI – http://leniass.blogspot.ro/p/dulciuri.html Azi am adus ceva dulce, simplu, deși sofisticat, dar tare […]
Recipe by panacris -
Vrabioară de mânzat cu gutui
cca. 250 minO mâncare, din seria dietă 😉 Bună și mai ales sățioasă 😉 INGREDIENTE: Vrăbioară de mânzat 4 felii, Gutui 4 bucăți medii, Sare de mare cu ierburi. MOD DE PREPARARE: Carnea de vită se așează în vasul aparatului minunat CrockPot, se adaugă gutuile curățate și ”pătrățite”, adică tăiate în patru, se pornește aparatul de gătit […]
Recipe by panacris -
Ciulama din ciuperci
cca. 80 minUșoară, gustoasă și savuroasă! Dacă aș fi folosit un vas normal pentru o asemenea cantitate de ciulama, sigur un sfert era lipită de fundul vasului:D:)))!!!! Multicooker și-a dovedit măiestria de a găti 3D ;). fără a se pierde nimic din delicioasa ciulama! INGREDIENTE ciuperci champignon cca. 1500 g, ulei de măsline 2 linguri, ceapă […]
Recipe by panacris