-
Spaghete integrale cu carne tocată de vită și must
O variantă îmbunătățită a spaghetelor Bolognese, a la PanaCris! 😉 Am ales să savurez mustul și în bucate! Bună idee am avut! 😉 Spor și poftă bună! INGREDIENTE: Carne de vită tocată cca. 500 g, Spaghete integrale cca. 300 g, Must din vin roșu cca. 300 ml, Sare Himalaya 1 lingură, Piper proaspăt măcinat 1 […]
Recipe by panacris -
Quinoa, cocos și vanilie, la CrockPot
Un mic dejun sănătos, cu quinoa, cocos și vanilie preparat la CrockPot, tare bun atât cald , cât și rece. INGREDIENTE: Quinoa cca. 85 g, Lapte vegetal din cocos cca. 600 ml, Stafide aurii/merișoare cca. 50 g, Vanilie ½ limguriță, Ștevie (îndulcitor) cu aromă de caramel 1 lingură, Fulgi de cocos. MOD DE PREPARARE: Quinoa […]
Recipe by panacris -
Cartofi, praz și carne tocată de vită, gătite slow
O mâncărică tare bună și sățioasă, apreciată în zilele răcoroase de toamnă. Cel mai fain este că, le pui toate deodată, setezi aparatul de gătit lent și poți pleca l hopping, iat când te întorci, mâncarea e gata și mai ales caldă! 😉 Spor și potfă bună! INGREDIENTE: Carne tocată de vită cca. 500 g, […]
Recipe by panacris -
Tocăniță de curcan cu ciuperci de pădure
Gătită lent, această tocăniță e tare savuroasă, nu-și pierde calitățile și proprietățile! 😉 Spor și poftă bună! INGREDIENTE: Pulpă de curcan cca. 1000 g, Ceapă roșie 2 bucăți, Ardei kapia 1 bucată mare, Ulei de măsline 2 limguri, Morcov 1 bucată, Păstârnac ½ bucată, Pătrunjel rădăcină 1 bucată, Sare de mare 1 lingură, Piper prospăt […]
Recipe by panacris -
Cartofi si mere gratinate la SlowCoock
Inedit, interesant, savuros și sățios! 😉 N-am inventat eu rețeta, doar am adaptat-o cu ce am găsit prin cămară! Spor și poftă bună! INGREDIENTE: Cartofi albi 2 bucăți, Cartofi mov, Blue Congo, de la Sera cu arome, 4 bucăți, Mere 4 bucăți, Ceapă galbenă 1 bucată, Lămâie 1 bucată, Zahăr brun 1 lingură, Unt cca. […]
Recipe by panacris -
Ciorbă din aripi de curcan curcan, gătită slow
O ciorbă pe gustul meu de data asta! Cârcotașii ar spune că de fapt e supă, și iar revenim la vechea dilemă, pentru mine supa e clară, doar cu tăiței sau găluște, iar ciorba e cu zarzavaturi și tăiței, asezonată cu smântână! 😉 INGREDIENTE: Aripi de curcan cca. 1000 g, Ceapă galbenă 2 bucăți, Ardei […]
Recipe by panacris -
Quiche cu brocoli, carne de curcan, fără carbohidrați, gătită slow
Un fel de mâncare principal sau o cină sățioasă din seria, ce mai avem prin frigider, iar cel mai fain, este că nu e nevoie de făină în compoziție. Friptura de curcan se poate înlocui cu piept de curcan afumat. INGREDIENTE: Broccoli 400 g, Carne de curcan gătită sau piept de curcan afumat cca. 300 […]
Recipe by panacris -
Ceafă de porc gătită slow
Un mod elegant de a găti prânzul dintr-o zi de weekend aglomerată, cumpărături curățenie, etc. Pur și simplu pui ingredientele în vasul aparatului de gătit, setezi aparatul de gătit, îi pui capacul și, la revedere, mâncarea se gătește lent, sănătos. iar dacă nu ești încă acasă nu-i problemă, mâncarea rămâne, pe modul păstrat la cald […]
Recipe by panacris -
Curry din linte și spanac
Un fel principal numai bun pentru vegetarieni și în zilele de post! Spor și poftă bună! INGREDIENTE: Ceapă galbenă 2 bucăți, Morcovi 2 bucăți, Ulei de struguri 3 linguri, Pudră de curry 2 lingurițe, Linte galbenă 500 g, Apă rece cca. 1000 ml, Baby spanac cca. 200 g, Usturoi 4-5 căței, Amestec de legume uscate, […]
Recipe by panacris -
Perle de tapioca cu legume și somon la SlowCook
Am plecat de la ideea Claudiei 😉, https://www.bucataras.ro/retete/budinca-de-tapioca-si-legume-la-steamer-71636.html si am ajuns aici! INGREDIENTE: Morcovi cca 100 g, Păstârnac cca. 100 g, Pătrunjel rădăcină 100 g, Țelină cca. 100 g, Ardei copt cca. 150 g, Ardei gras verde 1 bucată, Ceapă galbenă 1 bucată, Ulei de struguri 2 linguri, Perle de tapioca cca. 200 g, Apă […]
Recipe by panacris