-
Ruladă de pui cu sos de cașcaval și paste inimioare
cca. 80 minZilele trecuta am văzut la Liana, mai bine zis pe blog-ul ei http://pemasadinbucatarie.blogspot.ro/2012/10/rulada-de-pui-cu-sos-de-cascaval-si.html, o minunată ruladă de pui, cu un sos catifelat de cașcaval și paste colorate în formă de inimioare. M-a bântuit, rețeta, astfel că am tecut la fapte. Mai ales că am găsit și paste în formă de inimioară, nu mai aveam nicio scuză. […]
Recipe by panacris -
Cartofi Duchesse
cca. 50 minO rețetă din seria cine n-are de lucru, își face 😀 A mai rămas ceva piure prin frigider de duminică, și îl tot alergam prin frigider 😀 Ca să nu-l mai reâncălzesc la microunde, mi-am adus aminte de rețeta asta, ce mă tot bântuia 😉 Zis și făcut 😉 Noroc că am avut liber și […]
Recipe by panacris -
Chec aperitiv din carne tocată
cca. 70 minINGREDIENTE Carne tocată amestec vită+porc cca. 500 g, Ceapă galbenă 1 bucată, Usturoi 2 -3 căței, Ulei de măsline 2 linguri, Apă 3-4 linguri, Ardei kapia ½ bucată, Tije de țelină 1 bucată, Codițe de ciuperci champignon cca. 100 g, Morcov fiert 1 bucată mare, Bacon cca 100 g, Ouă 2 bucăți, Sare iodată 20 […]
Recipe by panacris -
Coroniță cu carne
cca. 90 minINGREDIENTE: PENTRU BLAT: Faină albă de grâu 500 g, sare iodată 1 lingură, zahăr tos 2 linguri, drojdie uscată 2 linguri, apă 400 ml, ulei de măsline 4 linguri. Pentru frământat încă vreo două-trei linguri de ulei de măsline. PENTRU UMPLUTURĂ: Carne tocată amestec vită+porc cca. 500 g, Ceapă galbenă 1 bucată, Usturoi 2 -3 căței, Ulei […]
Recipe by panacris -
Pituțe cu iaurt
cca. 125 minTot, caut să văd de la cine m-am inspirat și nu găsesc:( M-am ramolit 😀 Dar pituțele astea expirate au avut mare succes. E o rețeta în care Maricica și-a dat sufletul, adică motorul, după ce m-a slujit cca. 10 ani foarte bine. Așa că trebuie să postez rețeta asta în numele ei 😉 INGREDIENTE […]
Recipe by panacris -
Bucăți de pizza umplute
cca. 80 minBucăți de pizza cu salam cu ardei și brânză. Mulțumesc Corina pentru idee! Dispar instant din tavă, abia am apucat să fac câteva poze! INGREDIENTE: PENTRU BLAT Faină albă de grâu 500 g, sare iodată 1 lingură, zahăr tos 2 linguri, drojdie uscată 2 linguri, apă 400 ml, ulei de măsline 4 linguri. PENTRU UMPLUTURĂ: cașcaval […]
Recipe by panacris -
Ruladă tricoloră
cca. 80 minDe mult timp mă bântuie acest aperitiv deosebit. ;)Dar am avut o mică :D, reticență, față de rulade:D Ei, uite că acum mi-am învins teama și sigur voi reveni cu fel de fel de rulade. Să revenim, Sidonia Toncea, mi-a trimis o provocare Weekend cu spor;) Sunt cam la început în blogăreală, dar am zis […]
Recipe by panacris -
Salată de pui cu ciuperci
cca 50 minINGREDIENTE: piept de pui dezosat 250 g, · ciuperci champignon 250 g, · castraveți bulgărești 3-4 bucăți, · sare iodată, · piper proaspăt măcinat, · delikat de pui 1 linguriță, · usturoi 3-4 căței, · maioneză a la Panacris cca. 200 g. MOD DE PREPARARE Pieptul de pui se pune la fiert în apă rece asezonat cu puțin delikat, sau […]
Recipe by panacris -
Chec aperitiv
cca. 55 minINGREDIENTE Aluatul: Ouă 3 bucăți, Ulei de floarea soarelui 50 ml, Făină albă de grâu 250 g, Smântână grăsime 3 % 4 linguri, Praf de copt 1 plic, Delikat de legume 2 lingurițe. Umplutura: Ciuperci 1 conservă, Ceapă galbenă 1 bucată, Morcov 1 bucată medie, Sare iodată 2 lingurițe, Ulei de floarea soarelui 1 lingură. MOD […]
Recipe by panacris -
Prăjitură cu nucă
cca. 65 minINGREDIENTE Zahăr tos Mărgăritar 150 g Peltea de căpșuni a la Panacris 3 linguri, Ouă 4 bucăți, Lapte grăsime 1,5 % 100 ml, Rama mit Butter 100 g, Praf de copt 1 plic, Zahăr vanilinat cu aromă de rom de la Dr Oetker 1 plic, Făină albă de grâu 250 g. Lapte grăsime 1,5 % […]
Recipe by panacris