-
Ciorbă de năut și rădăcinoase
290 minINGREDIENTE: boabe de năut cca. 250 g, ceapă galbenă 1 bucată, morcov 1 bucată, păstârnac ½ bucată, pătrunjel rădăcină ½ bucată, țelină rădăcină 1 felie cca. 50 g, ardei gras verde ½ bucată, leuștean 2 fire, pătrunjel verde 2 fire, sare de roz 1 lingură, boia de ardei dulce 1 lingură, bulion cca. 300 ml, […]
Recipe by panacris -
Mâncare de năut cu legume, prune și fidea de post
230 minINGREDIENTE: Boabe de năut cca. 250 g, Praz ½ bucată, Morcovi baby cca. 100 g, Prune confiate fără sâmburi cca. 200 g, Leurdă 4- foi, Ștevie 4-5 foi, Sare de Hymalaia 1 lingură, Șofran de la Kotany 1 plic, Ghimbir pudră ½ linguriță, Ulei de măsline cu aromă de portocală 2-3 linguri, Lapte de soya […]
Recipe by panacris -
Plăcintă cu dovleac, mere, morcovi și migdale
85 minDin seria rețete de post gătite la CrockPot, am încercat și un desert, clasic și gustos. Recunosc că am fost un pic temătoare, dar am fost tare mulțumită de rezultatul final. Abia am reușit să prind o bucățică de plăcintă pentru prezentarea finală. P.S. Plăcinta bineînțeles se poate coace și într-o tavă clasică la cuptorul […]
Recipe by panacris -
Orez cu legume
135 minINGREDIENTE: Morcovi 2 bucăți, Gulie ½ bucată, Apio 2 tije, Mix de ciuperci de pădure cca. 300 g, Ardei kapi 1 bucată, Ceapă verde 3-4 fire, Dovlecel 1 bucată, Cimbru uscat ½ linguriță, Sare iodată 20 g, Orez cca. 300 g, Apă cca. 900 ml. MOD DE PREPARARE: Zarzavaturile și legumele se curăță, se toacă […]
Recipe by panacris -
Supă cremă de ciuperci
105 minINGREDIENTE: Mix de ciuperci de pădure cca. 200 g, Ciuperci champignon cca. 300 g, Ceapă verde 3-4 fire, Usturoi verde 2 fire, Morcov 1 bucată, Păstârnac ½ bucată, Cartofi albi 2 bucăți, Ardei kapia 1 bucată, Sare de Hymalaya 1 lingură, Nucșoară rasă ½ linguriță, Turmeric ½ linguriță, Ulei de măsline cca. 100 ml. MOD […]
Recipe by panacris -
Penne rigate cu carne tocată și brânză albastră
20 minCristina Toth, m-a provocat http://divainbucatarie.ro/concursuri/concurs-paste-cu-ce-avem/. Pastele sunt preferatele mele, nu mi-a trebuit prea mult timp să accept participarea la concurs. Așa că am încropit o nouă rețetă cu ce am găsit în frigider și cămară 😉 INGREDIENTE: Penne Rigate Băneasa 300 g, Carne tocată amestec (porc+vită) cca. 300 g, Ceapa albă 1 bucată, Zacuscă cu ciuperci a […]
Recipe by panacris -
Fusilli cu caracatiță, legume și kiwi
20INGREDIENTE: Fusilli cca. 300 g, Sare iodată 20 g, Legume congelate cu unt ( mazăre, morcovi, conopidă, porumb) cca. 250 g, Măsline verzi fără sâmburi cca. 150 g, Kiwi 2 bucăți, Conservă de caracatiță în ulei 1 bucată, Limete 1 bucată. MOD DE PREPARARE: Pastele se fierb conform indicațiilor de pe ambalaj în apă clocotită […]
Recipe by panacris -
Pulpe de rață cu crustă de fistic, umplutură de fistic și brânză brie
130 minINGREDIENTE: Pulpe de rață 2 bucăți, Sos de soia 2 linguri, Ulei de măsline extravirgin 2 linguri, Sare de Hymalaya 1 linguriță, Piper proaspăt măcinat, Brânză brie 100 g, Fistic copt și sărat decojit, cca. 100 g, Condiment pentru rață cu portocale și lămâie, Unt cca. 50 g, Coajă de la 1 portocală, Bere fără […]
Recipe by panacris -
Spirale cu bacon și legume -One Pot Pasta
25 minINGREDIENTE: Paste spirale Băneasa din grâu dur cca. 300 g. Bacon cubulețe 125 g, Ceapă roșie 1 bucată, Ardei kapia roșu 1 bucată, Apio 1 tijă, Fenicul cca. 100 g, Ulei de măsline 1 lingură, Ceapă verde 2 fire, Usturoi verde 2 fire, Smântână de gătit 200 ml, Sare iodată 1 linguriță, Piper proaspăt măcinat […]
Recipe by panacris -
Escalop de porc cu ciuperci de pădure
35 minINGREDIENTE: pulpă de porc feliată cca. 1000 g, mix ciuperci de pădure 1 borcan, cca. 700 g, ulei de măsline 2 linguri, unt cca 50 g, vin alb demisec 100 ml, apă cca. 100 ml, usturoi 4-5 căței, foi de dafin 1 bucată, smântână lichidă de gătit 200 ml, făină albă de grâu 4-5 […]
Recipe by panacris