-
Iepure cu vegetale și smântână
125 minNo, inițial am vrut un gulyas sau paprika din carne de iepure, până la urmă am obținut un hybrid :D, tare și tare bun. Lecturați rețeta, luați-vă inima în dinți, strângeți tot din dinți și mai ales din ochi, preparați rețeta, gândindu-vă că e pui sau curcan, apoi savurați 😉 Sigur vă veți reconsidera ideea asupra preparatele din carne de iepure 😉 Spor și poftă bună!
Recipe by panacris -
Ardei umpluți cu orez, ciuperci și nucă
200 minAm tot auzit de acești ardei minunați umpluți cu nucă și ciuperci;) Le-a venit rândul;) Interesanți și buni, dar tot aceia cu un pic de cărniță sunt apreciați în familia Zmeilor 😀 😉 Cică bifat, probat și dat la arhivă 😀 :)) V-am adus rețeta, poate voi veți avea mai mult succes în familie 😉 Spor și poftă bună!
Recipe by panacris -
Guguluf cu fistic și portocale
90 minINGREDIENTE: Unt 250 g, Zahăr 180 g, Ouă 4 bucăți, Coajă rasă de la o portocală, Zeamă de la o portocală, Lichior de cocos 2 linguri, Făină albă 200 g, Amidon 50 g, Fistic crud mărunțit 100 g, Făină de migdale ( migdale necojite și măcinate fin) 100 g, Praf de copt 1 plic, Zahăr […]
Recipe by panacris -
Budincă de tapioca cu lapte de cocos si fructe tropicale
50 minINGREDIENTE: Perle de tapioca ½ cană, Apă plată 1 cană, Lapte de soia 2 căni, Lapte de cocos 1 cană, Zahăr tos 3 linguri Zahăr vanilinat cu scorțișoară 1 plic, Fructe tropicale 1 conservă de la SunFood, Pudră de scorțișoară pentru ornate, Merișoare pentru ornat. MOD DE PREPARARE: Perlele de tapioca se pun într-un vas […]
Recipe by panacris -
Supă cremă de linte picantă
130 minINGREDIENTE: Linte roșie 500 g, Lobodă albă 1 legătură, Lobodă roșie 1 legătură, Ceapă verde 1 legătură, Usturoi verde 2 fire, Leurdă ½ legătură, Pătrunjel ½ legătură, Sare de roz 1 linguriță, Boia de ardei dulce 2 lingurițe, Ulei de măsline extravirgin 3-4 linguri, Apă rece 2000 ml. MOD DE PREPARARE: Verdețurile se spală, se […]
Recipe by panacris -
Trandafiri din foietaj și bacon
30 minINGREDIENTE: Aluat de foietaj 1 pachet cca. 700 g, Felii subțiri de bacon cca 100 g, Muștar clasic, Cașcaval felii, Ou 1 bucată pentru uns, Semințe de in, susan, dovleac, floarea soarelui. MOD DE PREPARARE: Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat, apoi se întinde pe masa de lucru, se unge cu un strat […]
Recipe by panacris -
Piept de rață cu fistic, citrice și rucola
70 minINGREDIENTE: Piept de rață 2 bucăți cca. 500 g, Ulei de măsline aromatizat cu portocale cca. 50 ml, Sare de himalya 1 linguriță, Piper roșu, alb, verde și negru 1 linguriță, Grapefruit roșu 1 bucată, Portocală 2 bucăți , Fenicul 1/2 bucată, Rucola cca. 100 g, Fistic sărat și decojit cca. 100 g, Caju 50 […]
Recipe by panacris -
Pască fără aluat
115 minINGREDIENTE: Brânză de vaci grasă 700 g, Ouă 8 bucăți, Zahăr tos 8 linguri, Zahăr vanilinat cu aromă de rom Dr Oetker 1 plic, Amidon 100 g, Făină albă de grâu 100 g, Coajă de lămâie Finesse de la Dr. Oetker 1 plic, Coajă de portocale Finesse de la Dr. Oetker 1 plic, Sare de […]
Recipe by panacris -
Cuburi aperitiv cu spanac, brânză și gălbiori
70 minUn aperitiv deosebit de aspectuos pentru mesele aniversare din familie și nu numai 😉 Mulțumesc Sara&Miki, http://culoriledinfarfurie.ro/2012/03/cuburi-aperitiv-cu-spanac-si-crema-de-branza-cu-ciuperci.html, pentru inspirație și detailierea modului de preparare. INGREDIENTE: Ouă 6 bucăți, Ulei de floarea soarelui 6 linguri, Smântână grasă 6 linguri, Făină albă de grâu 6 linguri, Praf de copt 1 plic, Piure de urizici 6 […]
Recipe by panacris -
Negresă cu kiwi și duceață de agrișe
220 minO minunată negresă dulce acrișoară. Inițial am plecat de la rețeta lui GabyD, http://www.bucataras.ro/retete/negresa-cu-nuca-si-pere-la-slow-cooker-crock-pot-72657.html, dar am adapat-o pe parcurs cu ce ingredient am avut la îndemănă. Senzațională de bună. Mulțumesc GabyD, pentru pașii expliciți în modul de preparare! INGREDIENTE: Dulceață de agrișe 200 ml, Zahăr tos 200 g, Ulei de floarea soarelui 100 ml, […]
Recipe by panacris