ShareDulceață din flori de salcâmAre o aromă deosebită, ce îți amintește de mierea de salcâm. INGREDIENTE flori proaspete de salcâm,...Read More mai 3 0
ShareDulceață din sfeclă roșie și ananas O dulceață minunată din sfeclă roșie, preparată unde în decembrie, ce am descoperit-o acum vreo...Read More sept. 5 0
ShareBulion din roșiiINGREDIENTE: Roșii coapte cca. 10.000 g, Sare de mare 4 linguri, Zahăr tos 2 linguri, Mix...Read More aug. 30 0
SharePastă de ardei iuțiFoarte bună, simplă, doar că durează mai multe zile preparare ei. Am preparat rețeta asta și...Read More aug. 23 0
ShareAmestec de legume uscate – VigitaPrepar în fiecare an acest amestec de legume, dar în varianta proaspătă, apoi depozitată la congelator....Read More aug. 14 0
ShareTiramisu cu dulceață de dovleac și jeleu de cafeaO nouă lună, o nouă provocare 😉 Luna martie e luna aniversară a Cutiei Misterelor 😉...Read More mart. 12 0
SharePeltea din gutuiINGREDIENTE: coji de gutui rămase, mai groase, de la curățarea gutuilor, cotoarele gutuilor, apă cca. 3000...Read More oct. 22 0
ShareGutui murateINGREDIENTE: Gutui 2000 g, Sare pentru murături cca. 8 linguri, Apă 2000 ml, Oțet din vin...Read More oct. 22 0
ShareGogoșari conservați la receVorba aceea, omul învață toată viața, după atâta timp am aflat și eu rețeta ideală de...Read More sept. 19 0
ShareConopidă conservată în oțetConopida nu este deloc agreată de Zmei în preparatele culinare! Dar, dacă eventual sar peste conservarea...Read More sept. 19 0