ShareCornuri a la LucaCovrigăria Luca, e cea mai ieftină variantă de mic dejun, prânz sau cină, nu numai pentru...Read More mart. 30 0
ShareRulouri cu șuncă, cașcaval și chivesUn aperitiv, pe gustul tuturor! 😉 INGREDIENTE: Aluat de foietaj 1 foaie dreptunghiulară cca. 400 g,...Read More mart. 25 0
SharePâine albă, simplăRețeta clasică, numai bună pentru debutul în bucătărie! 😉 Ce e mai frumos și plăcut într-o...Read More mart. 23 0
ShareFoietaj cu cașcaval, salam Victoria și ceapă verdeNumai bune ca aperitiv sau pacheţel pentru şcoală/servici sau de ce nu, carantină, autoizolare! 😉 INGREDIENTE:...Read More mart. 21 0
SharePâine cu măsline și busuioc O pâine foarte aromată! Invitații mei au apreciat, o primă variantă și familia a cerut o...Read More mart. 20 0
SharePâinici cu ciuperci și verdețuri uscateAm văzut la Adnia zilele trecute aceste black panini, ce mi-au rămas pe retină, de făcut...Read More mart. 18 0
ShareMucenici dospițiClasic mie :D, n-am respectat rețeta clasică, am adus untul de cacao și ouăle de rață!...Read More mart. 9 0
ShareRulori cu șuncă, cașcaval și baby spanacUn aperitiv super sățios, numai bun pentru musafiri neanuțați și chiar pachețelul de școală/servici! Mulțumesc Laura...Read More feb. 19 0
ShareFlatbread cu brânzeturi și roșiiAdică o pâine plată, cu roșii și brânzeturi, un fel de pizza Margherita! 😉 INGREDIENTE: Pentru...Read More feb. 18 0
SharePizza HawaiAcum vă aduc o pizza mai altfel, n-am mai facut-o după marele concurs cu pizzza de...Read More nov. 3 0