ShareSturion pe placă de sareUn pește regal, din păcate de acvacultură, dar tot la fel de bun de savurat. Am...Read More mai 23 0
ShareBrânză Brie în crustă de pesmet cu dulceață de merișoareCu ceva ani în urmă, doar eu mă bucuram de acest preparat! Mai nou nu îmi...Read More mai 22 1
ShareChiftele din cartofi, dovlecei și morcoviUneori mai facem pauză de carne și caut fel de fel de variante savuroase! Spor și...Read More mai 17 0
ShareOmletă cu friptură de pui, cârnați și ceapă verdeEhhheeei, specific familiei Zmeilor, sâmbătă sau duminică, omletă cu de toate 😉 Nu am considerat, până...Read More mai 16 0
ShareCornuri cu cârnați afumațiSavurate oricând, mic dejun, prânz sau cină! Spor și poftă bună! INGREDIENTE: PENTRU ALUAT: Făină albă...Read More mai 13 0
ShareCartofi și sparanghel verde trase la tigaieO garnitură minunată și de ce nu chiar un fel principal sățios în zilele de post!...Read More mai 9 0
ShareBrioșe cu ciuperci de pădure și verdețuri După ce am prăjit un munte de șnițele, tot mi-a rămas un pic de ou, un...Read More mai 1 0
ShareOrez natur cu quinoa, vegetale și pereDupă risotto-ul acela cu pere, care culmea s-a evaporat, am cotrobăit prin cămară și am găsit...Read More apr. 30 0
ShareChec aperitiv cu mozarella, măsline și cubulețe de baconUn aperitiv cu ce găsiți prin frigider/cămară, bun pentru pachețel sau chiar mesele de sărbătoare! INGREDIENTE:...Read More apr. 29 0
ShareOuă de prepeliță vopsite la aburHristos a înviat! Un mod rapid de a vopsi ouăle, fără prea mare bătaie de cap....Read More apr. 16 0