ShareCartofi cu ceapă, usturoi și boia de ardei dulceLa fel de savuros, la prânz sau la cină! INGREDIENTE: Cartofi roșii 1000 g, Ceapă galbenă...Read More feb. 20 0
ShareVarză roșie călităNo, dacă tot a venit ninsoarea, am umblt la butoiul cu varză. În toamnă am pus...Read More feb. 12 0
ShareSalată cu sparanghelNu se putea încheia seara, fără o salată delicioasă, simplă și rapidă! INGREDIENTE: sparanghel baby 1...Read More feb. 4 0
ShareSalată cu legume și tofuO salată inventată ad-hoc! Deși e inventată din mers, e garantată Panacris! Spor la treabă! INGREDIENTE:...Read More feb. 3 0
ShareNegresă de postUn desert tare îndrăgit de toate gospodinele! Mai ales că nu au nevoie de cântarul de...Read More ian. 31 0
ShareAperitiv cu urzici și tofuUn aperitiv de post foarte gustos! INGREDIENTE: aluat de foietaj cca 400 g, urzici cca. 350...Read More ian. 28 0
SharePere și mere poșate în vinUn desert probat și savurat în premieră zilele trecute, împreună cu prietenii Zepter, și Chef Nicole. Dar...Read More dec. 3 2
ShareCiuperci pleurotus la CrockPotSuper bune, super sățioase, un înlocuitor cu mare succes al cărnii 😉 INGREDIENTE: Ciuperci pleurotus cca....Read More oct. 25 0
ShareStruguri marinatiDin seria fructe marinate. Ardelenii deobicei consumă lângă tocănițe și piure, compot de prune sau vișine,...Read More oct. 24 0
SharePrune marinateArdelenii deobicei, consumă lângă tocănițe și piure, compot de prune sau vișine, în loc de murături,...Read More oct. 21 0