ShareBame cu carne de porcAm fost curioasă de gustul bamelor. Nu am gustat niciodată, pentru că pe cine am întrebat...Read More iun. 9 0
ShareChec aperitiv cu pui, bacon și ciuperciUn aperitiv tare sățios și gustos! Spor și poftă bună! INGREDIENTE: Piept de pui cca. 300...Read More iun. 2 0
SharePizza rulatăHmmm, am zis să încerc și în alt fel pizza. 😉 Sincer mi-a trecut pe la...Read More mai 31 0
ShareCiuperci umplute cu carne de pui, prosciutto, mozarella și legumeMnooo, rețeta a venit ad-hoc. Aveam ciupercile achiziționate pentru o tocănita sau eventual ciulama, dar așa...Read More mai 20 0
ShareOrez cu scoici și chorizo, gătite în stil spaniolAm văzut reclama pe Bucătăraș, și mi-am dat seama că achizționasem niște chorizo, fără să știu...Read More mai 15 0
ShareSărmăluțe în frunze de teiEeee, o nouă lună o nouă provocarea a naturii. Frunzele de tei de data asta mi-au...Read More mai 14 0
ShareFriptura de ied cu capere, ciuperci marinate și sparanghelSărbătorile acestea am fost setată pe carne de ied. Sincer m-a cucerit pe deplin! 😉 O...Read More mai 4 0
ShareCiorbă de ied cu frunze de sfeclă roșie și fideaO altă variantă a ciorbiței din carne de ied. Tare bună și răcoritoare, vorba nașului te...Read More mai 3 0
ShareTochitură PanacrisDe la mica întâlneală, de prin 2013, 😀 mi-a rămas gândul la tochitura lui Medi! Zis...Read More apr. 28 0
ShareCiorbă din carne de iedDupă cum știți deja mulți dintre voi, nu prea sunt prietenă cu borșul sau acreala, dar...Read More apr. 15 0